AntiSpin behandeling: Heeft u last van spinnen? Spinnen en andere insecten kunnen overlast veroorzaken doordat ze webresten en spinnenvuil achterlaten die niet makkelijk schoon te maken zijn. Met een Anti Spin behandeling dirigeren wij spinnen en andere insecten naar een andere plek.

Na de behandeling zijn de behandelde oppervlakten beschermt met een vuil afstotende beschermlaag waardoor spinnenwebben niet meer hechten en de spin vertrekt. Een behandeling is een milieuvriendelijke oplossing en veilig voor mens, dier en plant. Het geeft uw pand een representatieve uitstraling en weert spinnen en andere insecten.

 

AntiSpin behandeling

AntiSpin behandeling

Anti Spin behandeling

Na behandeling

Waarom?

Spinnen zijn nuttige dieren toch zorgen ze ook voor overlast. Webresten en uitwerpselen laten vlekken achter op uw ramen en kozijnen. Dit geeft uw pand geen representatieve uitstraling. Bovendien is het hardnekkig om te verwijderen. Een Anti Spin behandeling biedt een milieuvriendelijke uitkomst.

Wanneer?

Preventief een Anti Spin behandeling bespaart u het vervelende werk de spinnen en hun uitwerpselen te verwijderen. De Anti Spin behandeling kunt u het beste laten uitvoeren voordat het spinnenseizoen in april/mei  begint. Wanneer u op tijd een Anti Spin behandeling laat doen is uw pand direct vanaf het begin van het seizoen spinvrij.

Het naseizoen is de beste tijd voor een tweede Anti Spin behandeling zodat spinnen in de winter geen nieuwe nesten gaan maken. Na de Anti Spin behandeling zijn de behandelde oppervlakten – afhankelijk van weersinvloeden en de spinnenpopulatie – tot zes maanden beschermt.

De voordelen van Anti Spin behandeling:

  • Weren van spinnen en insecten
  • Representatieve uitstraling
  • Vuil afstotende beschermlaag

 

Heeft u last van spinnen? Anti Spin behandeling is de uitkomst.

Voor meer informatie kunt u hier onder een offerte aanvragen of door op Offerte aanvragen te klikken.

voor een vrijblijvende offerte of advies waar u blij van wordt!

Aanvraag offerte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Glazenwasser Waarland / Glazenwasser Winkel