Damwand Reiniging Aartswoud

Damwand Reiniging Aartswoud

Damwand Reiniging Aartswoud: Veel bedrijfspanden bestaan uit damwandprofiel. Wanneer dit niet goed onderhouden wordt, trekt veel vuil in de damwand. Hierdoor gaat de uitstraling van het pand achteruit. Om verwaarlozing te voorkomen behoort de wand regelmatig gereinigd te worden. Bij het reinigen van de wanden wordt een shampoo gebruikt die tegelijk een beschermlaag achterlaat. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de damwand er langer representatief uit blijft zien.

Damwand reiniging is een vak:

Het regelmatig reinigen van het damwandprofiel op uw bedrijfspand zorgt voor een langere levensduur van het materiaal. Daarnaast kunnen wij het damwandprofiel reinigen zodat uw bedrijf een frisse uitstraling behoudt. Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. beschikt over alle apparatuur om het damwandprofiel van uw bedrijf weer te laten schitteren.

Meer informatie over het schoonmaken van damwandprofiel?

Uiteraard hangen de werkzaamheden sterk af van de vervuiling, de grootte van uw bedrijf en de bereikbaarheid van het damwandprofiel dat schoongemaakt dient te worden. Wij komen met plezier bij u op locatie om een gerichte aanbieding te doen voor het schoonmaken van damwandprofiel aan uw bedrijfspand.

Voor een optimaal resultaat en een lange levensduur raadt Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. u aan om uw gevelbeplating minimaal eenmaal per twee jaar te laten schoonmaken.

Wilt u weten wat de beste en voordeligste oplossing is voor het reinigen van uw Damwand?

Neem dan contact op met Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. voor een vrijblijvende prijsopgave. of vult u hieronder uw offerteaanvraag in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Damwand reiniging Heerhugowaard – Schoonmaakbedrijf Alkmaar