Gevelbekleding reiniging: Veel bedrijfspanden bestaan uit damwandprofiel. Wanneer dit niet goed onderhouden wordt, trekt veel vuil in de damwand. Hierdoor gaat de uitstraling van het pand achteruit. Om verwaarlozing te voorkomen behoort de wand regelmatig gereinigd te worden. Bij het reinigen van de wanden wordt een shampoo gebruikt die tegelijk een beschermlaag achterlaat. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de damwand er langer representatief uit blijft zien.

Gevelbekleding reiniging

Gevelbekleding reiniging

Gevelbekleding reiniging is een vak:

Het regelmatig reinigen van het Gevelbekleding op uw bedrijfspand zorgt voor een langere levensduur van het materiaal. Daarnaast kunnen wij het damwandprofiel reinigen zodat uw bedrijf een frisse uitstraling behoudt. Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. beschikt over alle apparatuur om het damwandprofiel van uw bedrijf weer te laten schitteren.

Meer informatie over Gevelbekleding reiniging?

Uiteraard hangen de werkzaamheden sterk af van de vervuiling, de grootte van uw bedrijf en de bereikbaarheid van de gevelbekleding dat schoongemaakt dient te worden. Wij komen met plezier bij u op locatie om een gerichte aanbieding te doen voor het schoonmaken van Gevelbekleding aan uw bedrijfspand.

Voor een optimaal resultaat en een lange levensduur raadt Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. u aan om uw gevelbeplating minimaal eenmaal per twee jaar te laten schoonmaken.

Wilt u weten wat de beste Gevelbekleding reiniging en voordeligste oplossing is voor uw bedrijf neem dan contact op met ons voor een vrijblijvende prijsopgave. of vult u hieronder uw offerteaanvraag in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]