Horeca Schoonmaak

Horeca Schoonmaak

Horeca Schoonmaak: Het schoonmaken in de horeca gebeurt vaak op tijdstippen wanneer anderen niet hoeven te werken. Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. stemt schoonmaak en onderhoud dan ook helemaal af op uw werktijden. 365 dagen per jaar en 24 uur per dag. De schoonmaak van uw restaurant, (groot)keuken, feestzaal en toiletten zal gereed zijn op uw aangegeven tijdstip. Voordat de gasten binnenkomen of nadat ze zijn vertrokken, u geeft aan welk tijdstip uw voorkeur heeft. Uiteraard is het ook mogelijk om op periodieke basis uw horecagelegenheid te reinigen.

Voor groot of klein, verzorgen wij de schoonmaak.

  • Restaurants
  • Hotels
  • Bedrijfskantines
  • vereniging (Voetbalkantine etc.)
  • Cafés

De schoonmakers van Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. begrijpen hoe belangrijk hygiëne is in de horeca. Voor uzelf, uw medewerkers en uw gasten. Het schoonmaken zit onze mensen in het bloed. U krijgt te maken met een vaste ploeg schoonmakers die allemaal Nederlands spreken. Dat maakt de samenwerking wel zo makkelijk. En als er vragen zijn, is één telefoontje naar ons kantoor voldoende om opheldering te krijgen. Korte lijnen, tevreden klanten, heldere communicatie en een uitstekend schoonmaakresultaat.

U bepaalt de werkzaamheden
Met onze objectleider stemt u af welke werkzaamheden uw vaste schoonmakers uitvoeren. Voor zowel regulier als aanvullend schoonmaakwerk kunt u bij ons terecht. Wat uw wensen ook zijn, u krijgt altijd een programma op maat.

Leg gerust vrijblijvend uw wens bij ons neer.