Leisure en Hospitality

Leisure en Hospitality

Leisure en Hospitality: U kent het gevoel vast ook zelf. Bij binnenkomst in uw gehuurde vakantiewoning is het altijd afwachten wat u aantreft. Is het vakantiehuis zoals de website beloofde? Is het lekker schoon? Als dat het geval is, begint uw vakantie pas echt. En schoon moet het ook echt schoon zijn.

Het schoonmaken van vakantiewoningen is altijd anders dan het schoonmaken bij mensen privé. Bij het schoonmaken van vakantiewoningen maken onze schoonmakers alles schoon, halen de koelkast leeg, ruimen alles op, voeren vuil af, enz.

Ook hier kunt u aangeven wat u verlangt van ons schoonmaakteam.

Flexibele dienstverlening
Meer wisseldagen en uitchecktijden vragen om toenemende flexibiliteit, daar houden we rekening mee bij het schoonmaken van bungalows. Wij plannen en coördineren alle schoonmaakwerkzaamheden op bungalowparken heel efficiënt. Nieuwe gasten ervaren zo altijd een smetteloze aankomst.

Schoonmaken

Bij het schoonmaken van vakantiewoningen is het altijd heel erg belangrijk dat alles op tijd weer netjes is voor de volgende huurders.
Zo komt het soms voor dat de huurders vertrekken en dat diezelfde dag nog de volgende huurders alweer aankomen.
Dat is voor de schoonmakers van Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. geen enkel probleem.

Bij schoonmaakwerkzaamheden aan vakantiewoningen maken wij altijd eerst een afspraak met de eigenaar van de woning.
Wij bespreken dan uw wensen en noteren duidelijk de dagen van de wisselingen van de huurders van uw woning en maken zo een planning op wanneer er schoongemaakt moet worden.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u weten hoe u Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. in kunt zetten voor de schoonmaak van vakantieparken en recreatie? Neem dan contact met ons op! U kunt onze specialisten bereiken op 072-8889306 of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan!

voor een vrijblijvende offerte of advies waar u blij van wordt!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

vakantiewoningschoonmaken.nl / Vakantiehuisjeschoonmaken.nl / Vakantieparkschoonmaken.nl