Schoonmaak van scholen & onderwijsinstellingen

Het schoonmaakonderhoud van onderwijsinstellingen vergt een optimale beheersing van hygiëne en flexibel omgaan met het beschikbare, vaak minimale, budget. Voor alle soorten onderwijsinstellingen zoals kinderdagverblijven, basis- en voortgezet onderwijs, maar ook hoge scholen en universiteiten, bent u bij Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. aan het juiste adres.

Een goede hygiëne draagt bij aan het werkplezier van medewerkers en leerlingen en de professionaliteit van de organisatie.

Milieubewuste schoonmaak van scholen

Wij denken bij het schoonmaken van scholen om de veiligheid van de kinderen, van onszelf en het milieu. We werken zoveel mogelijk met milieuvriendelijke producten en schoonmaakmiddelen. We kunnen u ook voorzien in sanitaire dispensers en na-vullingen. Denk hierbij aan dispensers voor wc-papier, handdoekjes en handzeep.

Omdat elke school anders is, komen we altijd eerst bij onze klanten langs. We bespreken dan uw wensen en bekijken om hoeveel ruimtes het gaat. Daarna maken we een plan, waarin we ook rekening houden met de lesroosters en de vakanties. Zo zorgen we voor een optimale bezetting door het jaar heen.

De voordelen van Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V.

Heeft u interesse in de schoonmaakdiensten van Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. ? Met onze schoonmaak scholen dienst profiteert u van een aantal voordelen:

  • Professionele en vakkundige schoonmakers
  • Vertrouwde gezichten, want onze schoonmakers zijn al jaren bij ons in dienst
  • Altijd een schoonmaakprogramma op maat
  • Een vaste contactpersoon voor eventuele vragen en wijzigingen
  • Mogelijkheid tot kantinebeheer