Schoonmaak Parkeergarage

Schoonmaak Parkeergarage

Schoonmaak Parkeergarage: In een parkeergarage hoopt vuil zich snel op. Auto’s nemen veel vuil mee naar binnen en laten olievlekken achter. Uit onderzoek blijkt dat mensen zich veiliger voelen in een schone parkeergarage. Wij hebben de juiste machines om uw garage  er weer representatief uit te laten zien.

Voor een eenmalige reiniging of het periodiek onderhoud van uw parkeergarage kunt u vertrouwen op de schoonmakers van Glazenwasserheerhugowaard. Wij hebben jarenlange ervaring met het schoonmaken van parkeergarages.

Gecoat of ongecoat: de vloeren in uw parkeergarage worden snel en grondig gereinigd, blijven onaangetast en kunnen weer snel in gebruik worden genomen.

Totaalreiniging

In veel gevallen wordt niet alleen de vloer door Glazenwasserheerhugowaard gereinigd maar ook direct aanrijdbeveiligingen, gaaswerk, wanden en eventueel plafonds. Alle werken worden met eigen materieel en medewerkers uitgevoerd. Ook kunnen wij u adviseren in structureel reinigingsonderhoud zodat uw garage te allen tijden schoon blijft! Wij kunnen u dus een totaalconcept aanbieden waarbij efficiënt gewerkt wordt met onze standaard hoge kwaliteitsnormen!

Schone vloeren geven een veilig gevoel aan de bezoekers!

Uw parkeergarage ook schoon en aantrekkelijk voor bezoekers? Bel snel 072-8889306 of vul het offerte formulier in.