schoonmaakdiensten

Reguliere Schoonmaak

Wilt u een schoon kantoor en fris sanitair? Met vaste schoonmakers, en een duidelijk schoonmaakprogramma. Onze ervaren mensen zien toe op een optimale kwaliteit. voor zowel grote als kleine objecten kunt u terecht bij ons!

Glasbewassing met hoogwerker

Glasbewassing

Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. verzorgt al uw glasbewassing voor u met de garantie voor streeploze ramen op de eerste, maar ook op de twintigste verdieping van uw woning, kantoor, school, VvE, appartementencomplex of bedrijf.

Trappenhuizen-Schoonmaken

Telescoopbewassing

Telescoopbewassing is een goed alternatief voor de hoogtes tot ongeveer 15 meter. Dit systeem biedt de mogelijkheid om, door middel van telescopische stelen de ramen te reinigen vanaf de begane grond.

Vakantie woning wisselschoonmaak

Vakantiewoning

Bij binnenkomst in uw vakantieverblijf is het altijd afwachten wat u aantreft. Is het vakantiehuis zoals de website beloofde? Is het lekker schoon? Als dat het geval is, begint uw vakantie pas echt. En schoon moet het ook écht schoon zijn.

Scholen Schoonmaken

Het schoonmaakonderhoud van onderwijsinstellingen vergt een optimale beheersing van hygiëne en flexibel omgaan met het beschikbare, vaak minimale, budget. Voor alle soorten onderwijsinstellingen…

trappenhuis_met_lift

VvE’s

Vooral bij grotere panden kan periodieke schoonmaak van gemeenschappelijk ruimten zoals de entree, liften, gangen etc. worden uitbesteed aan een schoonmaakbedrijf. Zoals u ziet wij zijn een ideale partner voor u VvE.

trappenhuizen_schoonmaken

Trappenhuizen

Een fijne thuiskomst begint immers bij de entree. Door te zorgen voor een schone en frisse woonomgeving creëert u meer woongenot. Laat niet uw buurman of buurvrouw verantwoordelijk zijn voor de schoonmaak.

bouwkeet_met_verdieping

Bouwketen

Wat wel eens vergeten wordt zijn de bouwketen. Dat zijn toch ruimten waar mensen in werken, eten en vergaderen. Voedselresten zorgen voor ongedierte. Dat is te voorkomen door uw bouwketen bijvoorbeeld wekelijks te laten reinigen.

ursemmerhof

Boeidelen

Boeidelen, Daklijsten en trespa beplatingen kunnen hardnekkig vervuild raken. Groene aanslag, lek sporen en allerlei weersinvloeden zorgen er voor dat het schoonmaken een klus is waar iedereen tegenop ziet.

zonnepanelen_reinigen

Zonnepanelen

Het reinigen van uw zonnepanelen zorgt ervoor dat u het maximale uit uw zonnepanelen haalt. Vervuiling kan de werking en levensduur van uw panelen beïnvloeden. Kortom het reinigen van uw zonnepanelen is een noodzakelijks iets!

damwand-reinigen

Gevelbeplating

Gevelbeplating van hout als kunststof dient periodiek schoongemaakt te worden. Gevelbeplating van hout wordt meestal schoongemaakt tijdens de schildercyclus van de woning. Gevelbekleding van kunststof wordt vaak overgeslagen.

11224416_1651282648469928_8515919736117203013_n

Vloeronderhoud

Onze medewerkers in vloerreiniging analyseren graag vooraf uw vloer zodat de juiste methode van vloeronderhoud kan worden bepaald. Zo kunnen we u een duidelijk kostenoverzicht ten aanzien van de vloerreiniging bieden.