Glasbewassing met een ladder

Glasbewassing met een ladder

Glasbewassing met een ladder. De eerste aanblik van uw bedrijf, instelling, vereniging of woning is de buitenzijde. Het geeft direct een bepaalde uitstraling aan de bezoeker. Schone ramen zijn daarbij essentieel. Het laat de bezoeker zien dat u zorg heeft voor uw bedrijf, instelling of vereniging. Daarom zijn de glazenwassers van Glazenwasserheerhugowaard specialisten in glasbewassing. Wij weten dat u een schoon en helder exterieur belangrijk vindt.

Glasbewassing met ladders

Wij voeren veelal glasbewassing uit met behulp van ladders. Onze ladders worden jaarlijks aan een strenge keuring onderworpen. Hiervoor wordt ook elk jaar een nieuw certificaat afgegeven. Hoofdzakelijk wordt er gewerkt met aluminium ladders van het merk Dirks. Dit Merk heeft een goede naam in onze branche. Deze ladders zijn voorzien van alle mogelijke bescherming om te voorkomen dat uw gevel zal beschadigen. Bij het gebruik van ladders is de traditionele glasbewassing van toepassing.

De hoogte

Onze ladders kunnen een wettelijke werkhoogte van zeven meter bereiken.
Is het bereik van uw object hoger dan 10 meter dan verplicht de ARBO ons de werkzaamheden op een ander manier in te vullen. Het is ook van belang dat het werkgebied om uw object geschikt is of wordt gemaakt voor de plaatsing van onze ladders. Dit om de veiligheid van onze werknemers te waarborgen. Wij zullen ook vooraf een risico inventaris maken betreffende het plaatsen van ladders.

Wilt u weten wat de beste en voordeligste oplossing is voor het wassen van uw ramen?

Neem dan contact op met de glazenwassers van Glazenwasserheerhugowaard voor een vrijblijvende prijsopgave.