Wie zijn wij: Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V.  is zoals de naam al zegt gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening. Wij verzorgen onder andere de glasbewassing, wisselschoonmaak vakantiewoningen, reguliere schoonmaak en vloeronderhoud.

Wij zijn een bedrijf waar de deuren letterlijk nooit dicht gaan. Wij zien ons werk als meer dan schoonmaken. Wij doen ons werk met hart en inzet, onze werknemers gaan net dat stapje harder. Service, daar draait het om. En dat merken onze klanten ook op wanneer onze schoonmakers bij hen zijn geweest: ‘Je kunt wel zien dat deze mensen plezier in hun werk hebben.’

En daar zijn wij uiteraard trots op, want onze schoonmakers vormen het hart van de organisatie. Zij zijn het visitekaartje van ons Schoonmaakbedrijf en de kwaliteit die wij nastreven. Inmiddels hebben we een vaste groep medewerkers om ons heen verzameld die een band hebben met Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V.

Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. is al ruim 20 jaar actief in de schoonmaakbranche en verkoopt geen nee, werkt in een open cultuur, 24 uur per dag inzetbaar bij calamiteiten. Wat begon als eenmanszaak is uitgegroeid tot een bedrijf waar iedereen met plezier dagelijks aan de slag gaat.

De kern van het bedrijf is onveranderd gebleven. “Hier heerst een no-nonsense cultuur. Schouders eronder en een probleemoplossende houding. Iedere dag gaan we gemotiveerd aan de slag. Klantvriendelijkheid en gedrevenheid zijn samen met een dienstverlenende houding belangrijke kernwaarden van ons bedrijf.”

Voor meer informatie

Belt U 072-8889306 of neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen.