Glazenwasser_Particulier

Glazenwasser Particulier

Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. verzorgt al uw glasbewassing voor u. Regelmatig gewassen ramen bieden u prettig zicht en goede lichtinval. Het reinigen van de directe omlijsting en kozijnen zijn daarbij ook van belang.

boeidelen

Boeidelen Schoonmaken

Boeidelen, Daklijsten en trespa beplatingen kunnen hardnekkig vervuild raken. Groene aanslag, lek sporen en allerlei weersinvloeden zorgen er voor dat het schoonmaken een klus is waar iedereen tegenop ziet.

vuil-en-schone-dakgoot

Dakgoten schoonmaken

Een dakgoot kan op den duur echter flink wat vuil verzamelen: takjes, vallende bladeren, opwaaiend plastic en andere viezigheid, mos, vogelpoep en al dit soort materialen kunnen in de dakgoot achterblijven.

Terras Reinigen

Terras Reiniging

Soms komt u er niet met een emmertje water en een borstel alleen, de oppervlakte is dan zo verontreinigd dat dit alleen nog kan worden schoon gemaakt door middel van hogedruk reiniging.

chalet_schoonmaken

Schoonmaken Chalet/Caravan

Heeft u geen zin uw (sta)caravan of chalet zelf te reinigen? Wij nemen uw werk graag uit handen. Zonder hoge druk. Met een speciale borstel, milieuvriendelijke middelen en schuurvrij.

Reinigen Zonnepanelen

Zonnepanelen Schoonmaken

Het reinigen van uw zonnepanelen zorgt ervoor dat u het maximale uit uw zonnepanelen haalt. Vervuiling kan de werking en levensduur van uw panelen beïnvloeden.

schoonmaken-dakkapel

Schoonmaken Dakkapel

Laat uw dakkapel reinigen door Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. Een dakkapel is de kroon op uw huis. Omdat een dakkapel vuil en vogelpoep vangt, wordt deze vaak vervuild.