Schoonmaakbedrijf Alkmaar

Schoonmaakbedrijf Alkmaar

Schoonmaakbedrijf Alkmaar: Uw pand is het visitekaartje van uw organisatie. Een schone werkomgeving is niet alleen voor uw medewerkers maar ook voor uw klanten prettig. Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. heeft jarenlange ervaring in schoonmaakwerk en het onderhouden van vele soorten panden. Wij gaan nét een stap verder!

Jarenlange ervaring in schoonmaakwerk

Heeft u een winkel, fabriek, kantoorpand of appartementencomplex? Of is hygiëne voor u als zorginstelling van essentieel belang? De specialisten van Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. weten er raad mee. Geheel naar wens voeren wij volgens afgesproken planning de werkzaamheden uit, zodat u geen omkijken meer heeft naar schoonmaakwerk. Heeft u speciale wensen? Ook dan kunt u bij Alkmaar Schoonmaakbedrijf terecht.

Een schone organisatie

Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. werkt uitsluitend met eigen medewerkers, zo kunnen wij de kwaliteit van onze diensten bewaken en garanderen. In de werkzaamheden gebruiken wij enkel professionele en milieuvriendelijke schoonmaakproducten en machines, voor onderhoud van sanitair tot kantoorruimtes. Een schone werkomgeving houdt uw medewerkers tevreden, verlaagt ziekteverzuim en zorgt voor minimale slijtage van het pand. Wij rekenen af met zowel zichtbare als onzichtbare vervuiling.

Wij nemen u werk uit handen

De medewerkers van Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. nemen alle schoonmaakwerkzaamheden voor u uit handen. In overleg met onze klanten wordt gezamenlijk bepaald welke werkzaamheden uitgevoerd worden. Zo bent u verzekerd van een schoon en goed onderhouden werkomgeving.

Een betrouwbare partner

Omdat u als opdrachtgever meestal niet aanwezig bent bij het uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden, begrijpen wij dat kwaliteit en betrouwbaarheid zeer belangrijk zijn. Bij Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. kunt u rekenen op een realistische inschatting van de kosten vooraf, duidelijke afspraken en transparante communicatie over onze prestaties. De wensen van onze klanten staan in onze werkzaamheden altijd centraal. Dat werkt wel zo helder.

Wilt u graag meer informatie over de schoonmaakdiensten van Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V.? Neem gerust contact met ons op via 072-8889306 of vult u ons contact formulier in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Wij staan u graag te woord. Samen komen we tot de beste schoonmaakoplossingen voor uw organisatie.

Aanvraag offerte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schoonmaakbedrijfheerhugowaard.nl / Alkmaarschoonmaakbedrijf.nl / Schoonmaakbedrijflangedijk.nl / Schoonmaakbedrijfschagen.nl