schoonmaakdiensten

Schoonmaakdiensten

Wilt u een schoon kantoor en fris sanitair? Met vaste schoonmakers, en een duidelijk schoonmaakprogramma. Onze ervaren mensen zien toe op een optimale kwaliteit. voor zowel grote als kleine objecten kunt u terecht bij ons!

Osmose Glasbewassing

Osmose Glasbewassing

Telescoopbewassing is een goed alternatief voor de hoogtes tot ongeveer 15 meter. Dit water reinigt niet alleen efficiënter, maar na het drogen ook nagenoeg geen vlekken van opgedroogde waterdruppels.

Terrasreinigen Noordholland

Terras Reiniging

Soms komt u er niet met een emmertje water en een borstel alleen, de oppervlakte is dan zo verontreinigd dat dit alleen nog kan worden schoon gemaakt door middel van hogedruk reiniging. Algen en mos laten verwijderen van bestrating

Reinigen Zonnepanelen

Zonnepanelen Schoonmaken

Het reinigen van uw zonnepanelen zorgt ervoor dat u het maximale uit uw zonnepanelen haalt. Vervuiling kan de werking en levensduur van uw panelen beïnvloeden. Kortom het reinigen van uw zonnepanelen is een noodzakelijks iets!

trappenhuis_met_lift

VvE’s

Vooral bij grotere panden kan periodieke schoonmaak van gemeenschappelijk ruimten zoals de entree, liften, gangen etc. worden uitbesteed aan een schoonmaakbedrijf. Zoals u ziet wij zijn een ideale partner voor u VvE.

11224416_1651282648469928_8515919736117203013_n

Vloeronderhoud

Onze medewerkers in vloerreiniging analyseren graag vooraf uw vloer zodat de juiste methode van vloeronderhoud kan worden bepaald. Zo kunnen we u een duidelijk kostenoverzicht ten aanzien van de vloerreiniging bieden.

trappenhuizen_schoonmaken

Trappenhuizen

Een fijne thuiskomst begint immers bij de entree. Door te zorgen voor een schone en frisse woonomgeving creëert u meer woongenot. Laat niet uw buurman of buurvrouw verantwoordelijk zijn voor de schoonmaak.

bouwkeet_met_verdieping

Bouwketen

Wat wel eens vergeten wordt zijn de bouwketen. Dat zijn toch ruimten waar mensen in werken, eten en vergaderen. Voedselresten zorgen voor ongedierte. Dat is te voorkomen door uw bouwketen bijvoorbeeld wekelijks te laten reinigen.

ursemmerhof

Boeidelen

Boeidelen, Daklijsten en trespa beplatingen kunnen hardnekkig vervuild raken. Groene aanslag, lek sporen en allerlei weersinvloeden zorgen er voor dat het schoonmaken een klus is waar iedereen tegenop ziet.