Glasbewassing met Telescoopbewassing

Glasbewassing met Telescoopbewassing

Glasbewassing met Telescoopbewassing. Als mensen denken aan een glazenwasser, zien ze een man met een ladder, een emmer, trekker, een inwasser en een spons. Maar zoals in vele branches is er ook hier veel veranderd. Vandaag de dag wordt er ook veel gewerkt met telescopische stelen met waterdoorvoer zodat men de ramen wast vanaf de veilige, begane grond.

Telescoopbewassing

Telescoopbewassing is een goed alternatief voor de hoogtes tot ongeveer 15 meter. Dit systeem biedt de mogelijkheid om, door middel van telescopische stelen met waterdoorvoer, de ramen te reinigen vanaf de begane grond. Een zachte borstel wordt gebruikt om het vuil los te maken van het glas terwijl sproeiers water aanvoeren om het vuil weg te spoelen. Het water dat wij gebruiken is zogenaamd osmose water. Dit water reinigt niet alleen efficiƫnter, maar na het drogen heeft men ook nagenoeg geen vlekken van opgedroogde waterdruppels aangezien er geen onzuiverheden zitten in het water.

 

Glazenwasserheerhugowaard kan u een passend advies geven of dit systeem geschikt is voor uw bedrijfspand of woning. Deze manier van werken is zeer milieuvriendelijk. Wij maken geen gebruik van milieubelastende producten.

Wilt u weten wat de beste en voordeligste oplossing is voor het wassen van uw ramen? Neem dan contact op met de glazenwassers van Glazenwasserheerhugowaard voor een vrijblijvende prijsopgave.