Verenigingen van eigenaren- VVE

Verenigingen van eigenaren- VVE

Verenigingen van eigenaren- VVE: Vooral bij grotere panden kan periodieke schoonmaak van gemeenschappelijk ruimten zoals de entree, liften, gangen etc. worden uitbesteed aan een schoonmaakbedrijf. Een groot voordeel is dat u als Vereniging van Eigenaren precies weet wanneer er wordt schoongemaakt en u mag ons afrekenen op het resultaat.

Wij kunnen een breed parket aan werkzaamheden leveren zoals schoonmaakonderhoud voor de gezamenlijke ruimtes, glasbewassing, controleren en vervangen van verlichting, graffiti verwijderen enz.

Zoals u ziet wij zijn een ideale partner voor uw VvE.

Kwaliteit

De kwaliteit wordt gewaarborgd door vele facetten zoals het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en goed opgeleid schoonmaakpersoneel. De kwaliteit van onze dienstverlening is hoog maar wij streven ook naar een hoge kwaliteitsbeleving. Kwaliteit is voor ons meer dan alleen het uitvoeren van onze diensten.

– Eén contactpersoon zorgt voor een lage toenaderingsdrempel. Wij stellen een contactpersoon aan u voor die kennis heeft van uw object en die u altijd rechtstreeks kunt benaderen. Op deze manier houden we de lijnen kort en kunnen we de kwaliteit waarborgen. Mocht er om wat voor reden onvrede zijn dan zijn we in staat om al in een vroeg stadium in te grijpen om zo de kwaliteit op het juiste niveau te houden.

– Communicatie is zeer belangrijk. Tenminste twee weken van te voren wordt u in kennis gesteld over de geplande uitvoering van de grotere reinigingsbeurten. Hierbij kunt u denken aan glasbewassing, gevelreiniging, machinaal reinigen van garages etc. Dit zorgt ervoor dat u ruim van te voren voorzorgsmaatregelen kunt nemen. Denkt u bijvoorbeeld aan het verplaatsen van auto’s voor het reinigen van de ondergrondse parkeergarages.

Wij maken graag met u een afspraak voor een vrijblijvende offerte!

Wanneer u bij ons een offerte heeft aangevraagd nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Immers, schoonmaken is maatwerk en elk appartementcomplex is anders. In dit gesprek kunt u samen met ons uw specifieke wensen kenbaar maken en wordt er een werkprogramma opgesteld.

Compleet pakket speciaal voor VVE’s

Wij leveren de onderstaande diensten:

Wilt u weten wat de beste en voordeligste oplossing is voor uw VvE?

Neem dan contact op met de glazenwassers van Glazenwasserheerhugowaard voor een vrijblijvende prijsopgave.