Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud is het visitekaartje

Uw vloer is het visitekaartje van uw huis of bedrijf. Glazenwasserheerhugowaard neemt zorgen rondom vloeronderhoud weg bij particulieren en bedrijven in de kop van Noord-Holland.
Onze deskundige medewerkers in vloerreiniging analyseren graag vooraf uw vloer zodat de juiste methode van vloeronderhoud kan worden bepaald. Zo kunnen we u een snel en duidelijk kostenoverzicht ten aanzien van de vloerreiniging bieden.

Welke soorten vloeronderhoud

Ongeacht welke vloer u heeft, het bepaald de sfeer van uw woning of bedrijf. Door de diversiteit van vloeren zoals vloerbedekking en tapijt, marmoleum, linoleum, houten vloeren en parketvloeren of een natuurstenen vloer is het uitermate belangrijk dat u het vloeronderhoud hiervan door een bedrijf laat uitvoeren met verstand van zaken. Glazenwasserheerhugowaard kan de volgende manieren van vloeronderhoud verzorgen voor bedrijven en particulieren:

Specialistisch onderhoud

Linoleum:
Elke linoleumvloer heeft een beschermlaag. Deze beschermlaag is vaak niet voldoende om de vloer lang mooi en beschermd te houden.
Met een periodiek onderhoudsplan kunnen wij ervoor zorgen dat uw vloer zijn uitstraling behoudt.

Steen:
Voor een stenen vloer is een periodieke schrobbeurt vaak al voldoende. Omdat de meeste problemen zich voordoen bij de voegen, besteden wij daar extra aandacht aan.

Kalkhoudend steen:
Een kalkhoudende vloer is glad en glanzend, omdat hij is gekristalliseerd. na verloop van tijd wordt de glans minder en verdwijnt de beschermlaag. U kunt dit voorkomen door de vloer om de paar jaar opnieuw te laten kristalliseren. Voor de onbeschermde stenen vloer bieden wij een periodiek schrobplan aan. Ter bescherming van de vloer werken wij o.a. met een zeepfilmproduct.

Tapijt:
Op tapijten zijn snel sporen van vervuiling zichtbaar zoals vlekken en kleurverandering. Wij hebben verschillende methodes om het tapijt weer mooi en schoon te krijgen.

Beton en grind:
Bij betonnen vloeren in industriële gebouwen is vaak sprake van vervuiling over meerdere jaren. We komen regelmatig sporen van olie en rubber tegen. In veel gevallen zien deze vloeren er na een schrobbeurt weer veel beter uit. Aan de hand van de vervuilingsgraad maken wij een plan van aanpak waarbij we kiezen voor de beste producten en materialen.

Bestrating en/of terras:
Wij verzorgen ook het reinigen van bestrating en terras rondom uw gebouw. Dat kan nodig zijn, want ze worden voortdurend blootgesteld aan weer en wind. Ook kauwgum is een boosdoener. Het voorjaar is een uitstekend moment voor een opknapbeurt.​

Wij staan voor hoge kwaliteit

Vraag direct een vrijblijvende vloeronderhoud offerte aan.