Trappenhallen en trappenhuizen schoonmaken

Trappenhallen en trappenhuizen schoonmaken

Trappenhallen en trappenhuizen schoonmaken

Er worden steeds meer appartementen gebouwd, met veel trappen. Voor het gebruiksgemak en behoud van deze trappen is trap schoonmaken van groot belang.

De trappenhallen zijn een kwetsbaar onderdeel van een dergelijk gebouw en het verdient aanbeveling het onderhoud daarvan uit te besteden. Met name wooncorporaties exploiteren dergelijke woonunits. Bij Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. bent u voor schoonmaakonderhoud van trappenhuizen aan het juiste adres. Jarenlange ervaring bij meerdere complexen maken dat onze expertise op dit gebied zeer groot is.

Trappenhuizen Schoonmaken: Het trappenhuis van een gebouw zorgt voor een goede eerste indruk voor uw klanten. Wilt u ook graag een mooi visitekaartje uitstralen met uw bedrijfspand? Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. kan zorgen voor een goede eerste indruk bij binnenkomst door de schoonmaak van trappenhuizen. Naast de schoonmaak van trappenhuizen bij bedrijfspanden, verzorgen wij ook de schoonmaak van trappenhuizen in appartementencomplexen.

Een fijne thuiskomst begint immers bij de entree. Door te zorgen voor een schone en frisse woonomgeving creëert u meer woongenot. Laat niet uw buurman of buurvrouw verantwoordelijk zijn voor de schoonmaak en schakel Glazenwasserheerhugowaard in.

Dagelijks onderhoud

Voor dagelijks onderhoud van kantoren en trappenhuizen beschikken wij over gemotiveerd en gediplomeerd personeel. Niet alleen voor de schoonmaak van trappenhuizen kunt u ons inhuren maar ook voor:

Schone trappenhuizen

Niet is vervelender dan wanneer u door het vuil van iemand anders naar uw woning moet lopen. Glazenwasserheerhugowaard kan een passend en goed schema maken voor de schoonmaak van trappenhuizen. Zo blijven de gezamenlijke ruimtes netjes en schoon en voorkomt onderlinge irritaties bij de bewoners.

Wilt u weten wat de beste en voordeligste oplossing is voor het schoonmaken van uw trappenhuis?

Neem dan contact op met Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. voor een vrijblijvende prijsopgave.


Alkmaarschoonmaakbedrijf.nl
 / Schoonmaakbedrijfheerhugowaard.nl