schoonmaakdiensten

Reguliere Schoonmaak

Wilt u een schoon kantoor en fris sanitair? Met vaste schoonmakers, en een duidelijk schoonmaakprogramma. Onze ervaren mensen zien toe op een optimale kwaliteit. voor zowel grote als kleine objecten kunt u terecht bij ons!

Glasbewassing met hoogwerker

Glasbewassing

Facilitaire Dienstverlening Heerhugowaard B.V. verzorgt al uw glasbewassing voor u met de garantie voor streeploze ramen op de eerste, maar ook op de twintigste verdieping van uw woning, kantoor, school, VvE, appartementencomplex of bedrijf.

Trappenhuizen-Schoonmaken

Telescoopbewassing

Telescoopbewassing is een goed alternatief voor de hoogtes tot ongeveer 15 meter. Dit systeem biedt de mogelijkheid om, door middel van telescopische stelen de ramen te reinigen vanaf de begane grond.

trappenhuis_met_lift

VvE’s

Vooral bij grotere panden kan periodieke schoonmaak van gemeenschappelijk ruimten zoals de entree, liften, gangen etc. worden uitbesteed aan een schoonmaakbedrijf. Zoals u ziet wij zijn een ideale partner voor u VvE.

damwand-reinigen

Gevelbeplating

Gevelbeplating van hout als kunststof dient periodiek schoongemaakt te worden. Gevelbeplating van hout wordt meestal schoongemaakt tijdens de schildercyclus van de woning. Gevelbekleding van kunststof wordt vaak overgeslagen.

11224416_1651282648469928_8515919736117203013_n

Vloeronderhoud

Onze medewerkers in vloerreiniging analyseren graag vooraf uw vloer zodat de juiste methode van vloeronderhoud kan worden bepaald. Zo kunnen we u een duidelijk kostenoverzicht ten aanzien van de vloerreiniging bieden.